Ποδαράκι με ρεγουλατόρο για σύστημα αλουμινίου 20x20 [F38695]

Κωδικός Αναφοράς: ref0240-4033

Το "Elegante" είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μοναδικά έπιπλα και χώρους στο σπίτι σας. Αποτελείται από βέργες αλουμινίου 20x20 mm και εξαρτήματα που συνδυάζονται εύκολα. Με αυτό το σύστημα, μπορείτε να φτιάξετε από open closet και ραφιέρες έως έπιπλα μπάνιου, έπιπλα σαλονιού και ράφια κουζίνας, επιλέγοντας την επιθυμητή υλική και χρωματική απόχρωση για την επιφάνεια που θα συνδυάσετε. 

Χρώμα
  • Μαύρο

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό σύστημα που ξεχωρίζει για την ευελιξία του και τη δημιουργικότητα του. Με βέργες αλουμινίου διαστάσεων 20x20 mm, αυτό το ευέλικτο σύστημα σας προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μοναδικά έπιπλα και χώρους στο σπίτι σας που θα αντανακλούν το προσωπικό σας στυλ και αισθητική.

Με το "Elegante", οι επιλογές είναι απεριόριστες! Μπορείτε να δημιουργήσετε από μικρά και πρακτικά ράφια μέχρι πολυλειτουργικά έπιπλα, όπως open closet, βιβλιοθήκες, έπιπλα μπάνιου, σαλονιού και κουζίνας. Κάθε ένα από αυτά μπορεί να προσαρμοστεί στο χώρο σας και τις ανάγκες σας.

Αποκτήστε πλήρη έλεγχο του σχεδιασμού του σπιτιού σας με το "Elegante". Δημιουργήστε ένα χώρο που θα εντυπωσιάζει και θα εκφράζει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα σας. 

0240-4033

Χαρακτηριστικά

Υλικό
Πλαστικό

Λήψη

Οδηγίες συναρμολόγησης

Λεπτομέρειες για το σύστημα Elegante

Λήψη (2.44M)