Αφροί Πολυουρεθάνης

Αφροί Πολυουρεθάνης

Υπάρχουν 4 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-4 από σύνολο 4

Ενεργά φίλτρα

 • Αφρός πολυουρεθάνης χειρός Β3 700ml

  Κωδικός Αναφοράς: ref0150-1090

  Αφρός χειρός πολυουρεθάνης Β3

  Ο PU Hand-Foam Starfoam B3 είναι ενός συστατικού, υψηλής ποιότητας, διογκούμενος πολυουρεθανικός αφρός χειρός. Σχεδιασμένος για σφράγιση και πλήρωση αρμών, κενών και συνδέσεων. Μετά την εφαρμογή ο αφρός διογκώνεται και ωριμάζει με την ατμοσφαιρική υγρασία.

 • Αφρός πολυουρεθάνης χειρός έξτρα απόδοση...

  Κωδικός Αναφοράς: ref0150-1092

  Αφρός πολυουρεθάνης χειρός έξτρα απόδοση

  Ο DB PU Hand-Foam MAXI είναι επαγγελματικός, πολυουρεθανικός αφρός, σχεδιασμένος για σφράγιση μεταξύ στοιχείων σε κατασκευές, για εφαρμογή σε μεγάλο πεδίο θερμοκρασιών. Ο DB PU Hand-Foam MAXI ωριμάζει με την ατμοσφαιρική υγρασία. Περισσότερη απόδοση από τους κοινούς αφρούς.

 • Αφρός πολυουρεθάνης πιστολιού χαμηλής...

  Κωδικός Αναφοράς: ref0150-1100

  Αφρός πολυουρεθάνης πιστολιού B3 χαμηλής διόγκωσης

  Ο PU-Gunfoam Starfoam B3 είναι χαμηλής διόγκωσης, ενός συστατικού, διογκούμενος πολυουρεθανικός αφρός πιστολιού. Σχεδιασμένος για σφράγιση και πλήρωση αρμών, κενών και συνδέσεων. Μετά την εφαρμογή ο αφρός διογκώνεται και ωριμάζει με την ατμοσφαιρική υγρασία. Εξαιρετική πρόσφυση και μόνωση. Κατηγορία πυρανάσχεσης B3 κατά DIN 4102-1

 • Αφρός πολυουρεθάνης πιστολιού έξτρα...

  Κωδικός Αναφοράς: ref0150-1112

  Αφρός πολυουρεθάνης πιστολιού έξτρα απόδοση

  Ο Zwaluw Maxi-Gunfoam είναι επαγγελματικός, υψηλής ποιότητας διογκούμενος πολυουρεθανικός αφρός πιστολιού, ελεγχόμενης διόγκωσης, ενός συστατικού, σχεδιασμένος για σφράγιση μεταξύ στοιχείων σε κατασκευές. Ο Zwaluw Maxi-Gunfoam ωριμάζει με την ατμοσφαιρική υγρασία. Περισσότερη απόδοση από τους κοινούς αφρούς.