Αρχική

Αρχική

DEN BRAVEN

Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-16 από σύνολο 16
 • Αφρός πολυουρεθάνης πιστολιού έξτρα...

  Κωδικός Αναφοράς: ref0150-1112

  Αφρός πολυουρεθάνης πιστολιού έξτρα απόδοση

  Ο Zwaluw Maxi-Gunfoam είναι επαγγελματικός, υψηλής ποιότητας διογκούμενος πολυουρεθανικός αφρός πιστολιού, ελεγχόμενης διόγκωσης, ενός συστατικού, σχεδιασμένος για σφράγιση μεταξύ στοιχείων σε κατασκευές. Ο Zwaluw Maxi-Gunfoam ωριμάζει με την ατμοσφαιρική υγρασία. Περισσότερη απόδοση από τους κοινούς αφρούς.

 • Αφρός πολυουρεθάνης πιστολιού χαμηλής...

  Κωδικός Αναφοράς: ref0150-1100

  Αφρός πολυουρεθάνης πιστολιού B3 χαμηλής διόγκωσης

  Ο PU-Gunfoam Starfoam B3 είναι χαμηλής διόγκωσης, ενός συστατικού, διογκούμενος πολυουρεθανικός αφρός πιστολιού. Σχεδιασμένος για σφράγιση και πλήρωση αρμών, κενών και συνδέσεων. Μετά την εφαρμογή ο αφρός διογκώνεται και ωριμάζει με την ατμοσφαιρική υγρασία. Εξαιρετική πρόσφυση και μόνωση. Κατηγορία πυρανάσχεσης B3 κατά DIN 4102-1

 • Αφρός πολυουρεθάνης χειρός Β3 700ml

  Κωδικός Αναφοράς: ref0150-1090

  Αφρός χειρός πολυουρεθάνης Β3

  Ο PU Hand-Foam Starfoam B3 είναι ενός συστατικού, υψηλής ποιότητας, διογκούμενος πολυουρεθανικός αφρός χειρός. Σχεδιασμένος για σφράγιση και πλήρωση αρμών, κενών και συνδέσεων. Μετά την εφαρμογή ο αφρός διογκώνεται και ωριμάζει με την ατμοσφαιρική υγρασία.

 • Αφρός πολυουρεθάνης χειρός έξτρα απόδοση...

  Κωδικός Αναφοράς: ref0150-1092

  Αφρός πολυουρεθάνης χειρός έξτρα απόδοση

  Ο DB PU Hand-Foam MAXI είναι επαγγελματικός, πολυουρεθανικός αφρός, σχεδιασμένος για σφράγιση μεταξύ στοιχείων σε κατασκευές, για εφαρμογή σε μεγάλο πεδίο θερμοκρασιών. Ο DB PU Hand-Foam MAXI ωριμάζει με την ατμοσφαιρική υγρασία. Περισσότερη απόδοση από τους κοινούς αφρούς.

 • Βενζινόκολλα πολλαπλών εφαρμογών Νο110 60ml

  Κωδικός Αναφοράς: ref0150-1300

  Βενζινόκολλα πολλαπλών εφαρμογών

  Den Braven Contact Adhesive No 110 DIY είναι μια ισχυρή βενζινόκολλα υψηλών προδιαγραφών χωρίς τολουόλη για γενική χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Αντοχή στην υγρασία, το νερό και τις καιρικές συνθήκες.

 • Ισχυρή κόλλα άμεσης συγκράτησης MAMUT 290ml

  Κωδικός Αναφοράς: ref0150-1280

  Ισχυρή κόλλα άμεσης συγκράτησης

  Το DB Mamut Glue είναι ένα ισχυρό συγκολλητικό άμεσης συγκράτησης, τεχνολογίας MS‐Polymer. Λόγω των ιδιοτήτων του, η στήριξη των υλικών στην εφαρμογή δεν είναι απαραίτητη. Είναι άοσμο, ουδέτερο και δεν περιέχει διαλύτες. Δεν επηρεάζει τις ευαίσθητες επιφάνειες. Αντοχή σε εφελκυσμό μετά την ωρίμανση 2,2Νmm2 / cm2. Αντικαθιστά καρφιά και βίδες.

 • Καθρεπτόκολλα - Σφραγιστικό / Συγκολλητικό...

  Κωδικός Αναφοράς: ref0150-1015

  Υψηλής ποιότητας υβριδικό σφραγιστικό/συγκολλητικό γενικής χρήσης

  Το Zwaluw Hybrifix® είναι ενός συστατικού, ισχυρό υβριδικό συγκολλητικό/σφραγιστικό, υψηλής ποιότητας. Ωριμάζει με την ατμοσφαιρική υγρασία σχηματίζοντας μία ισχυρή, ελαστική συγκόλληση. Είναι άοσμο, ουδέτερο και δεν περιέχει ισοκυανικά.

 • Κυανοακρυλική κόλλα στιγμής 20ml

  Κωδικός Αναφοράς: ref0150-1251

  Κυανοακρυλική κόλλα στιγμής

  Η DB Super Adhesive είναι μία ισχυρή, κυανοακρυλική κόλλα, υψηλών προδιαγραφών και ταχύτατης ωρίμανσης. Ωριμάζει όταν έρχεται σε επαφή με την ατμοσφαιρική υγρασία.

 • Ξυλόκολλα Πολυουρεθάνης D4 500ml

  Κωδικός Αναφοράς: ref0150-1270

  Ξυλόκολλα Πολυουρεθάνης D4

  Το DB Woodfix PU D4 είναι πολυουρεθανικό συγκολλητικό 1 συστατικού. Ωριμάζει με την υγρασία των επιφανειών που συγκολλά και σχηματίζει μία ισχυρή, διαρκή και με αντοχή στο νερό συγκόλληση. Λόγω της ελαφριάς διόγκωσης του κατά την ωρίμανση είναι κατάλληλο για γέμισμα κενών.

 • Ξυλόκολλα Ταχείας Πήξεως D2

  Κωδικός Αναφοράς: ref0150-1450

  Ξυλόκολλα Ταχείας Πήξεως

  Η DB Woodfix D2 είναι μια ισχυρή κόλλα ξύλου ταχείας πήξεως, κρυσταλλιζέ με βάση PVAC. Ωριμάζει με την εξάτμιση του νερού σχηματίζοντας μία διάφανη συγκόλληση.

 • Σιδηρόστοκος γρήγορης ωρίμανσης 2...

  Κωδικός Αναφοράς: ref0150-1200

  2 συστατικών σιδηρόστοκος γρήγορης ωρίμανσης

  Το DB Poly-plamuur είναι 2 συστατικών λείος σιδηρόστοκος, γρήγορης ωρίμανσης, για την επισκευή και λείανση μεταλλικών και πολυεστερικών επιφανειών. Μετά την ωρίμανση τρίβεται και βάφεται.

 • Σιλικόνη Aqua για ενυδρεία και γυάλινες...

  Κωδικός Αναφοράς: ref0150-1010

  Όξινη σιλικόνη, υψηλού μέτρου ελαστικότητας, για ενυδρεία γλυκού και θαλασσινού νερού

  Η Zwaluw Aqua-Silicone είναι ενός συστατικού σιλικόνη, υψηλού μέτρου ελαστικότητας, ειδικευμένη για ενυδρεία γλυκού και θαλασσινού νερού. Μετά την εφαρμογή της ωριμάζει με την ατμοσφαιρική υγρασία σχηματίζοντας μία μόνιμη ελαστική σφράγιση.

 • Σιλικόνη ακρυλική 260ml Λευκή

  Κωδικός Αναφοράς: ref0150-1050

  Ακρυλικό σφραγιστικό γενικών εφαρμογών

  Το Acrylic Starseal είναι γενικών εφαρμογών σφραγιστικό ακρυλικής βάσης. Μετά την ωρίμανσή του σχηματίζει ένα πλαστο‐ελαστικό σφραγιστικό με πολύ καλή πρόσφυση.

 • Σιλικόνη αντιμουχλική πολλαπλών εφαρμογών...

  Κωδικός Αναφοράς: ref0150-1040

  Όξινη αντιμουχλική σιλικόνη για χώρους υγιεινής

  Η DB Silicone Sanitary DIY είναι ενός συστατικού, αντιμουχλική σιλικόνη για χώρους υγιεινής. Μετά την εφαρμογή της ωριμάζει με την ατμοσφαιρική υγρασία σχηματίζοντας μία μόνιμη ελαστική σφράγιση. Εξαιρετική αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία και τις καιρικές συνθήκες.

 • Σιλικόνη γενικής χρήσης αντιμουχλική 260ml

  Κωδικός Αναφοράς: ref0150-100

  Όξινη σιλικόνη με μεγάλη ελαστικότητα

  Η Silicone Starseal είναι ενός συστατικού σιλικόνη για πολλαπλές εφαρμογές. Μετά την εφαρμογή της ωριμάζει με την ατμοσφαιρική υγρασία σχηματίζοντας μία μόνιμη ελαστική σφράγιση. Εξαιρετική αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία και τις καιρικές συνθήκες.

 • Χαρτοταινία

  Κωδικός Αναφοράς: ref0150-1400

  Ταινία μασκαρίσματος

  H DB Masking Tape είναι επαγγελματική ταινία μασκαρίσματος για προστασία των επιφανειών στον τομέα κατασκευών και του αυτοκινήτου.