Νεροχύτης ανοξείδωτος με 1 1/2 γούρνες με ποδιά Νο 11455 - 11465

Κωδικός Αναφοράς: ref1047-6542

Χαρακτηριστικά:

Οι αυθεντικοί νεροχύτες “SANITEC”  έχουν μεγάλη αντοχή σε μηχανικές καταπονήσεις, υψηλές θερμοκρασίες και δεν προσβάλλονται από συνήθη καθαριστικά προϊόντα. 

Επίσης, συνοδεύονται από πλήρες σύστημα αποχέτευσης & σετ ανοξείδωτων βαλβίδων της εταιρίας “SANITEC”, πατρόν κοπής πάγκου και τα απαραίτητα υλικά τοποθέτησης. Διαθέτουν επίσης την επίσημη εγγύηση με αναλυτικές Οδηγίες Τοποθέτησης & Χρήσης.

*Οι πραγματικές αποχρώσεις των νεροχυτών δύνανται να διαφέρουν από τις εικόνες.

Φινίρισμα Νεροχύτη
  • Αντιχαρακτικό Σαγρέ
  • Σατινέ
  • Διατίθεται σε σατινέ και σαγρέ.
  • Είναι αντιστρεφόμενος.

Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΤΣΑΛΙΟΥ

Το ανοξείδωτο ατσάλι ήταν πάντα στιs κουζίνεs και στιs επιπλώσειs. λόγω τns αδιαμφισβήτητης αντοχής, τns λειτουργικότηταs και τns πρακτικότnτόs του. Οι σύγχρονες έρευνες βελτίωσαν αυτές τις ιδιότητες και οι "Inox" νεροχύτες φτιαγμένοι από το καλύτερο ανοξείδωτο ατσάλι, γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς.

ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ, ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ

Το ανοξείδωτο ατσάλι είναι ένα κράμα, που συνδυάζει τις μηχανικές ιδιότητες του ατσαλιού με τα τυπικά αντιδιαβρωτικά χαρακτηριστικά των ευγενών μετάλλων. Όλοι οι νεροχύτες της SANITEC είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο ατσάλι 18/10, που αποτελεί την τέλεια αναλογία μεταξύ χρωμίου και νικελίου:

- Το χρώμιο σκληραίνει το ατσάλι, κάνοντας το τραχύ και ενισχύει την αντοχή του στη διάβρωση.

- Το νικέλιο αυξάνει την αντοχή του στις κρούσεις και χαρίζει λάμψη.

- Το ατσάλι αυξάνει τη διάρκεια ζωής και ενισχύει τη λάμψη του.

Μόνο το ανοξείδωτο ατσάλι 18/10 προστατεύει ένα νεροχύτη από το σπάσιμο και το ξεφλούδισμα και μπορεί να εγγυηθεί για τη μέγιστη υγιεινή, όπως άλλωστε αποδεικνύεται και από τη χρήση του στα χειρουργεία.

ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

Λόγω των κραμάτων πρώτης τάξης, οι νεροχύτες εγγυώνται τη διάρκεια των πλεονεκτημάτων τους:

- Το ανοξείδωτο ατσάλι 18/10 ανθίσταται στη διάβρωση. Σχηματίζει ένα πολύ λεπτό αλλά τραχύ στρώμα οξειδίου, το οποίο απομακρύνει τη σκουριά.

- Αν η επιφάνεια χαραχθεί ή αλλοιωθεί με κάποιο τρόπο, το στρώμα οξειδίου κατά την επαφή του με το οξυγόνο, επουλώνει στιγμιαία τη ζημιά και έτσι αποφεύγεται η διάβρωση, γεγονός που βοηθά την επιφάνεια να διατηρήσει την λάμψη της.

- Το πάχος κάθε επιφάνειας είναι υπολογισμένο ώστε να αντέχει και στη σκληρότερη χρήση στην κουζίνα.

Επιπλέον, η παραγωγή γίνεται με τις καλύτερες μεθόδους και τις πλέον εξειδικευμένες τεχνικές, ενώ η ποιότητα κάθε νεροχύτη διασφαλίζεται από το συνεχή έλεγχο κάθε φάσης της παραγωγής, καθώς και από την τελική επιθεώρηση του.

ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Οι νεροχύτες SANITEC απαιτούν ελάχιστη συντήρηση για να διατηρήσουν την λάμψη και την ομορφιά τους:

Για τον καθαρισμό τους συστήνονται τα ουδέτερα καθαριστικά, ιδιαίτερα αυτά που είναι εξειδικευμένα για ανοξείδωτες επιφάνειες ("Buffel Inox") που αποτελούν την καλύτερη επιλογή, και ίσως τα χρειαστείτε για τον νεροχύτη σας.

- Για να προλάβετε τη συσσώρευση αλάτων και υπολειμμάτων, σκουπίστε το νεροχύτη σας μετά τη χρήση, με ένα βαμβακερό ύφασμα.

- Οι νεροχύτες με σατινέ φινίρισμα πρέπει να καθαρίζονται και να σκουπίζονται προς την κατεύθυνση του φινιρίσματος τους.

- Μην αφήνετε σφουγγάρια, άλατα, διαβρωτικές ουσίες, καυτά ή σιδερένια αντικείμενα στο νεροχύτη σας για μεγάλες χρονικές περιόδους.

- Μπορεί να προκληθούν χρωματικοί λεκέδες ή και χαράξεις, αν ο νεροχύτης σας δεν χρησιμοποιηθεί ορθά. Για παράδειγμα, μη τα χρησιμοποιείτε ως επιφάνεια κοπής.

1047-6542

Χαρακτηριστικά

Μήκος
100cm
Πλάτος
50cm
Βάθος
20cm
Εντοιχίζεται σε ερμάριο
60cm
Αριθμός Γουρνών
1 & 3/4
Αριθμός Ποδιών (Αποστράγγιση)
1

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

mpn
11455